Noémie Happart. Duivelse vrouw van Yannick Carrasco.

Noémie Happart. Duivelse vrouw van Yannick Carrasco.

Dinsdag 3 mei 2016 — Noémie is het groentje onder de Duivelse Vrouwen. Ze werd in 2013 Miss België, en leerde vorig jaar toptalent Yannick Fereira Carrasco kennen die vorig jaar tot medio 2020 bij Atlético Madrid tekende. Zij wist niet dat hij topvoetballer was, hij wist niet dat zij Miss was. Het lijkt een cliché, maar Noémie weet wat ze wil. En ze staat voor belangrijke keuzes, zoals al dan niet mee verhuizen naar Madrid.

In Duivelse Vrouwen zoekt reporter en voetbalvrouw Katrin Kerkhofs haar collega-voetbalvrouwen op en praat met hen over leven en liefde in tijden van voetbal. Hun mannen spelen voor één keer geen hoofdrol, maar een bijrol in het verhaal.
Katrin Kerkhofs, zelf pas getrouwd met Rode Duivel Dries Mertens, weet wat het is om voetbalvrouw te zijn. Tegelijkertijd in de spotlights en in de schaduw staan, de transfers achterna reizen, een eigen carrière proberen uit te bouwen zonder die van hem uit het oog te verliezen.

Katrin schetst als betrokken reporter een portret van de vrouwen achter, naast en bij de Rode Duivels, in aanloop naar het EK van 2016 in Frankrijk. Worstelen ze met dezelfde problemen en vragen als Katrin? Hoe staan zij in het leven? Wat hebben ze opgegeven voor hun Rode Duivel en hoe hebben zij hun leven georganiseerd? En is Koning Voetbal de enige baas in huis?

Duivelse Vrouwen, donderdag 5 mei om 21u50 op VIER.