Nieuwe lading ex-topsporters gaan de strijd aan in Eeuwige Roem

Nieuwe lading ex-topsporters gaan de strijd aan in Eeuwige Roem

maandag om 20.35 op VIER

Aflevering 5 brengt een nieuw team van zes ex-topatleten aan de start van Eeuwige Roem. Hun leven als topsporter is verleden tijd, maar hun drang naar de overwinning is nooit verdwenen. Wesley Sonck, Kevin Van der Perren, Elke Clijsters, Charlotte De Vos, Nick Nuyens en Ludo Philippaerts starten hun strijd met drie uitdagingen waarin het thema team spirit centraal staat. In de proeven moeten de kandidaten rekening houden met elkaar en vooral goed samenwerken, want alleen zo kunnen ze de overwinning in de wacht slepen. In de villa leren de kandidaten elkaar beter kennen en wordt er teruggeblikt op de sportcarrière van Nick Nuyens. Nick vertelt over zijn overwinning in de Ronde van Vlaanderen, meteen ook de laatste wedstrijd die hij heeft gewonnen. Een val waar hij nooit meer volledig van zou herstellen, heeft er immers voor gezorgd dat Nick nooit meer kon terugkeren in het peloton.

Elke Clijsters (°1985) tennisster
Nick Nuyens (°1980) wielrenner
Wesley Sonck (°1978) voetballer
Kevin Van der Perren (°1982) kunstschaatser
Charlotte De Vos (°1983) hockeyspeelster
Ludo Philippaerts (° 1963) springruiter

Maandag 26/09 om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde