Nieuw seizoen van Topdokters start op 7 april

Nieuw seizoen van Topdokters start op 7 april

Topdokters kijkt in het hoofd en hart van Vlaamse specialisten en biedt een unieke blik achter de schermen van de medische wereld. In het tweede seizoen worden acht nieuwe dokters gevolgd.

De eerste aflevering toont meteen hoe ver de empathie van de dokters reikt. Professor Topal moet als lever- en pancreaschirurg vaak slecht nieuws brengen. Hij ziet een patiënte met een levertumor, die een erg spannende operatie te wachten staat.  Topdokters laat zien hoe dokters met onverwachte stress omgaan en hoe ze tot het uiterste gaan om elke patiënt te redden.

Professor Hoebeke behandelt een transgender die uit Engeland komt voor een erectieprothese. Als autoriteit in transgenderchirurgie heeft hij patiënten van over de hele wereld, maar hij blijft voor elk van hen tijd maken om hen met oprecht respect te helpen.

Topdokters, vanaf 7 april, elke dinsdag om 21 uur op VIER

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde