Neveneffecten na zes jaar herenigd op het scherm in 't Is gebeurd

Neveneffecten na zes jaar herenigd op het scherm in 't Is gebeurd

Morgen op VIER

Na de laatste aflevering van Basta, zijn de jongens van Neveneffecten voor het eerst terug samen te zien op het scherm. Op 8 maart maakt Vlaanderens meest geliefde cabaretviertal het archief van 't Is gebeurd onveilig, of 't is te zeggen: terug veilig. Wanneer Thomas merkt dat het dak het begeeft, belt hij daarvoor de nodige vakmannen op.

Samen met Thomas en Marc snuisteren Jonas Geirnaert, Lieven Scheire, Koen De Poorter en Jelle De Beule door de grappigste tv-momenten uit het archief van VT4, VIER en Woestijnvis. Herontdek de gabbers uit Scherpenheuvel in Man bijt hond en herbekijk fragmenten uit o.a. In de gloria, Exotische Liefde en Beautiful.

Een nieuwe aflevering van 't Is gebeurd - morgen om 21u20 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde