Muralexperte Katrien Vanderlinden daagt de families uit om hun muren in de verf te zetten

Muralexperte Katrien Vanderlinden daagt de families uit om hun muren in de verf te zetten

Morgen in een nieuwe aflevering van Ons Eerste Huis

Bartel is gul en heeft nog een interieurbon ter waarde van 2000 euro achter de hand. Maar eerst wil hij de creativiteit van de families testen en verrast hij hen met een workshop ‘murals’ maken met Katrien Vanderlinden, dé experte bij uitstek in het versieren van muren op maat. De families krijgen de opdracht om thuis zelf creatief aan de slag te gaan met een originele, zelfgemaakte muurschildering. Voor Martine, de moeder van Nick, is dit duidelijk niet haar eerste artistieke uitdaging. Ze is dan ook vastberaden om de prijs voor Sanne en Nick in de wacht te slepen.

Ondertussen zijn de families druk in de weer met hun keukens. Hans en Leen gaan aan de slag met de oude keuken van Leens ouders en hopen zo meer winst te maken. Ook Karel-Jan en Julie kiezen ervoor om zoveel mogelijk te hergebruiken. Maar het idee om hun keukens af te werken met multiplex valt niet in goede aarde bij de experten…

Ons Eerste Huis, morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde