De Madammen van Radio 2 zetten De Idioten morgen te kijk in hun pamper

De Madammen van Radio 2 zetten De Idioten morgen te kijk in hun pamper

"M'n pamper trilt!"

De Madammen van Radio 2, Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Britt van Marsenille, dagen de Idioten uit met verrassende vragen. Volgens het trio hebben radiotechnici het bijvoorbeeld geregeld over de ‘brown note’, een muzikale frequentie die zo laag is dat ze inwerkt op de sluitspier en waarvan je… in je broek doet. Na een stevig ontbijt en voorzien van een pamper, staan Sarah en Pedro hun lichaam af aan de wetenschap in de hoop op een bruine uitkomst. Maar ook De Madammen worden niet gespaard en worden blootgesteld aan de mysterieuze frequentie. Britt is imker in haar vrije tijd en stelt zich de vraag of er ook honing gemaakt kan worden zonder bijen. Sarah en Pedro worden omgetoverd tot beeldige bijtjes van dienst en bootsen op hun eigen, ludieke manier het natuurlijke honingproces na. De Idioten onderzoeken verder nog of het klopt dat je niet op twee plaatsen tegelijkertijd pijn kan voelen. Pedro is proefkonijn van dienst en gaat een nogal schokkerige ervaring tegemoet.

Dit en nog meer dwaze uitdagingen morgen in De Idioten om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde