“Misschien denkt ze nu diep van binnen: papa, je hebt het goed gedaan.”

“Misschien denkt ze nu diep van binnen: papa, je hebt het goed gedaan.”

Tranen van geluk in een nieuwe aflevering van Ons Eerste Huis

Samen met je (schoon)ouders een huis verbouwen vereist een perfect op elkaar afgestemde communicatie. Daarom organiseert Bartel een boodschappenrace in een doe-het-zelfzaak waar de families moeten bewijzen dat ze ook in stresssituaties het hoofd koel kunnen houden. Maar bij de familie Wouters verloopt de communicatie tijdens de race enorm stroef, tot grote ergernis van Leen… De werf Wouters wordt overschaduwd door een kille sfeer en Vader Eric is bang dat de badkamer nooit op tijd klaar zal geraken. Hij is het moe zijn dochter steeds teleur te moeten stellen en probeert de hele buurt te mobiliseren om Hans en Leen een handje toe te steken. En met resultaat. Leen weet niet wat haar overkomt en de anders zo koele Hans laat tot ieders grote verbazing voor het eerst zijn ware emoties zien…

Maandag om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde