"Mijn wereld draait rond glitter, glamour en er goed uitzien. Hun wereld rond iemand anders zijn dag mooier maken."

"Mijn wereld draait rond glitter, glamour en er goed uitzien. Hun wereld rond iemand anders zijn dag mooier maken."

Jani gaat... naar het zorgcentrum - morgen op VIER

Voor Jani Vlaanderens bekendste stylist werd, waagde hij zich aan een opleiding in de sociale sector. Uiteindelijk bleek het toch niets voor hem te zijn. Hij wisselde de studies voor de nieuwste modetrends en de rest is Vlaamse televisiegeschiedenis. Met een pak meer levenservaring wil hij nu toch opnieuw die wereld ontdekken.

Jani trekt een weekje naar het Gielsbos, een zorgcentrum voor mensen met een beperking in hartje Kempen, waar hij zich als stagiair-opvoeder mag ontfermen over enkele bijzondere bewoners. Kan Jani zijn enthousiaste en onbevangen zelf blijven? En hoe reageren de bewoners en nieuwe collega’s op Jani’s aanwezigheid?

Jani ondervindt aan den lijve hoe zelfs uit het kleinste gebaar de grootste liefde kan spreken en krijgt een aparte inkijk in de levens van zijn collega-opvoeders én de buitengewone mensen die dagelijks hun zorg nodig hebben.

Jani gaat... naar het zorgcentrum - morgen om 20u35 op VIER.

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde