Michael van Cel Vermiste Personen op zoek naar eigen broer in Vermist

Michael van Cel Vermiste Personen op zoek naar eigen broer in Vermist

Vermist - Aflevering Joeri - donderdag 3 maart om 21u40 op VIER

In een nieuwe aflevering van Vermist, krijgt de Cel te maken met een wel heel persoonlijke zaak. Joeri, Michaels broer, verdwijnt niet zo lang na zijn vrijlating uit de gevangenis. Michael gaat er vanuit dat zijn broer weer op het slechte pad is geraakt en weer terecht kwam in een wereld van drugs en criminaliteit. Maar dat spreekt Joeri’s vriendin met klem tegen. Volgens haar kreeg hij zelfs een lening van de bank om een eigen fitnesszaak te kunnen beginnen en zo een mooie toekomst uit te tekenen voor hem, voor zijn vriendin, voor hun zoontje Liam en voor het kindje dat op komst is. Maar een eerste onderzoek van de Cel leert al snel dat het bankverhaal niet helemaal klopt.

In deze aflevering speelt Dominique Van Malder een belangrijke gastrol. Hij maakte, samen met Joris Hessels, Radio Gaga voor Canvas. De rol van Joeri wordt gespeeld door Tibo Vandenborre, die eerder ook al meespeelde in Rundskop, Clan en Cordon.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde