Melissa Van Hoydonck in The Sky is the Limit

Melissa Van Hoydonck in The Sky is the Limit

"Ik ben een echt mamaskindje"

Melissa Van Hoydonck is afkomstig uit Brasschaat en moederskindje pur sang. Bijgestaan door de zakelijke hulp (en centen) van haar moeder Yolande, probeert Melissa haar eigen modemerk te lanceren: Les Filles d’Anvers. Moeder en dochter zijn onafscheidelijk en worden voortdurend op de voet gevolgd door hun twee verwende viervoeters: Chihuahua’s Lilly en Roxy. Ondanks dat Melissa's mode-imperium nog in de kinderschoenen staat, brandt de 27-jarige jongevrouw van ambitie.

De familie Cracco brengt de weekends vaak door op paardenwedstrijden, want Philips dochter is een begenadigde amazone. Philip krijgt echter slecht nieuws te horen van de paardenkliniek nadat een van zijn paarden onder het mes moest. Gelukkig kan hij zijn gedachten verzetten op de première van De Premier, waar Philip te gast is als sponsor.

De broers Azimi werken zich voortdurend te pletter. Eens het werk achter de rug is, zetten ze zo nu en dan graag een keer de bloemetjes buiten. Maar voor ze uitbundig gaan feesten in club Carré, moet er nog een belangrijke keuze gemaakt worden: boeken ze Frans Bauer, of zijn goedkopere naamgenoot Frans Duijts?

The Sky is the Limit - morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde