Meest gerenommeerde zakenlui van Vlaanderen in Leeuwenkuil.

Meest gerenommeerde zakenlui van Vlaanderen in Leeuwenkuil.

Leeuwenkuil, dit voorjaar nieuw op VIER.

VIER releaste zopas de eerste beelden en daarmee ook de vijf namen van de leeuwen in Leeuwenkuil. Bart Verhaeghe, Conny Vandendriessche, Luc Van Mol, Jürgen Ingels en Bart Deconinck gaan binnenkort op zoek naar een gouden idee, een innovatieve geest of waanzinnige ambities.

Vijf Leeuwen, vijf van de meest gerenomeerde, ondernemende en succesvolste zakenlui die België rijk is. Dit voorjaar zullen zij de dromen van honderden ondernemers kraken of maken. Onze Leeuwen hebben elk hun eigen fortuin opgebouwd vanaf nul. Hard werken en de juiste beslissingen nemen maakt waar ze nu staan: aan de top van de zakenwereld.

Bart Verhaeghe is een succesvol ondernemer met 2 voorliefdes. Als vastgoedexpert is hij de bezieler en oprichter van Uplace maar ook de trotse eigenaar van Club Brugge.

Conny Vandendriessche is mede oprichtster van Accent Jobs en CEO van Stella P. Met een kwarteeuw aan ervaring in selectie en rekrutering in acht landen via House of HR is Conny dé internationale Human Resources-koningin.

Oprichter en CEO van winkelketen ZEB, Luc Van Mol, is met meer dan 60 winkels dé expert in verkoop. Ondernemen zat deze eigenwijze zaakvoerder altijd al in het bloed.

Jürgen Ingels bracht met Clear2Pay duidelijkheid in de complexe wereld van geldtransacties. Bovendien begeleidt hij als cofounder van B-Hive alle technologie bedrijven die iets voor de financiële wereld kunnen betekenen.

En tot slot Bart Deconinck, co-founder van Zedra . De man met tonnen ervaring in het oprichten, bouwen en beheren van financiële fondsen en dat over de hele wereld.

De spelregels zijn streng en Evy Gruyaert zal als ervaren floormanager ervoor zorgen dat deze strikt gevolgd worden. Honderden, zowel beginnende als doorwinterde, maar vooral zeer gepassioneerde ondernemers krijgen in de Leeuwenkuil drie minuten de tijd om hun idee voor te leggen aan de meest ervaren en gerenommeerde zakenmensen van Vlaanderen, die op hun beurt zullen beslissen of zij hun eigen geld willen investeren in het voorgestelde product of dienst. Een meesterlijke pitch is dus van cruciaal belang, want behalve overtuigingskracht zijn ook het businessplan, een duidelijke visie en het financiële voorstel doorslaggevend om hun droom waar te maken.

Leeuwenkuil is de Vlaamse versie van Dragons’ Den (BBCTwo). Een van origine Japans format dat de voorbije jaren internationaal succes oogste. Het programma wordt in Vlaanderen geproduceerd door productiehuis ZodiakBelgium voor VIER. Het programma wordt in het voorjaar van 2018 uitgezonden op VIER.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde