Mechelse makelaars trekken eropuit in Huizenjagers

Mechelse makelaars trekken eropuit in Huizenjagers

9/10 t.e.m. 12/10

In de week van 9 oktober gaan drie nieuwe huizenjagers - Katia, Wendy en Jacinthe - op zoek naar vier droomhuizen in de regio van Mechelen.

Maandag gaan de vastgoedexperts op zoek naar een instapklare woning voor Valerie en Yves. Het koppel droomt van een huis met een ruime living en een grote tuin. Als ze maar niet vergeten dat Yves erg gesteld is op zijn dagelijkse bad. Het drietal zoekt dinsdag een moderne woning voor Joël en Kurt in de omgeving van Puurs. Hun wensen zijn eenvoudig: hoe moderner, hoe beter. Ook een afgesloten tuin is belangrijk, zodat hun hond Napoleon zich kan uitleven. Woensdag helpen de huizenjagers Kurt en Michael in hun zoektocht naar een luxe B&B in het hartje van Mechelen. Het koppel droomt van een historisch en karaktervol pand met zes ruime slaapkamers. Op de finaledag stelt Yana de huizenjagers op de proef. De handige jongedame is op zoek naar een woning om te verbouwen, inclusief tuin voor haar hond.

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde