Marieke Dilles in nauwe schoentjes in Vermist

Marieke Dilles in nauwe schoentjes in Vermist

Donderdag 11 februari om 21u15

Marieke Dilles staat voor hete vuren in de tweede aflevering van Vermist. Haar personage Eva komt oog in oog te staan met een verdachte, en de loop van zijn revolver staat op haar gericht…

Aflevering  2 – Frank

Frank verdwijnt na een banale ruzie met zijn vrouw. De Cel Vermiste Personen vindt sporen van kwaad opzet en de ondervragingen leveren geen fraai familieportret op. Frank zat behoorlijk onder de sloef en de zoon is een jongen met problemen. Wanneer de waarheid aan het licht komt, wordt duidelijk hoe een gruwelijke misdaad uit het verleden jarenlang in het gezin werd verzwegen, maar al die tijd als een duistere kwelling hun leven heeft beheerst. Tijdens het onderzoek staat inspecteur Eva plots oog in oog met een verdachte, de loop van zijn revolver op haar gericht…

Met gastacteurs: Hans Van Cauwenberghe, Katrien De Becker, Dayo Clinckspoor, Elke Dom, …

Het zevende seizoen van Vermist is ook het allerlaatste. Inge Paulussen, Stan Van Samang, Mathijs F. Scheepers en Marieke Dilles kruipen nog één keer in de huid van Anouk, Steve, Michael en Eva van de Cel Vermiste Personen. De Cel gaat niet op zoek naar de dader, zoals in de klassieke misdaadreeksen, maar wel naar de vermiste persoon. Een spannende race tegen de klok om slachtoffers te vermijden.

Met het laatste seizoen van Vermist komt er een einde aan de meest succesvolle internationale Vlaamse serie. Vermist was wereldwijd te zien in 92 landen en werd onder andere gedubd in het Frans, Duits, Spaans, Tsjechisch, Russisch en het Arabisch. Bovendien was Vermist de allereerste Vlaamse crimi-serie die een remake kreeg in het buitenland.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde