Mannen en machinegeweren

Mannen en machinegeweren

Morgen in The Sky is the Limit

Harry wordt 50 en dat moet gevierd worden. Als opwarmertje gaat hij samen met zijn beste vrienden grof geschut uitproberen in de woestijn van Nevada. Volautomatische wapens die in België strikt verboden zijn. Harry trakteert daarna op een etentje in zijn favoriete restaurant in Montreal. En daar blijkt hij een persoonlijke kluis te hebben vol luxegoederen.

Dankzij haar moeder kon Melissa haar grote droom realiseren: ze kreeg namelijk een boetiek cadeau. Voor Melissa is er nu een belangrijke dag aangebroken, want vandaag lanceert ze haar eigen merk 'Les filles d'Anvers' op de catwalk. Maar eerst gaat ze samen met haar mama nog even relaxen in de wellness.

Peter heeft een afspraak met de man aan wie hij zijn bedrijf verkocht, de miljardair van moederbedrijf Compu Group Medical. Peter, "the man without a degree", is toch een beetje nerveus voor de meeting.

The Sky is the Limit - morgen om 20u35 op VIER.

 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde