Mama van 13 kinderen werkt, studeert én solliciteert

Mama van 13 kinderen werkt, studeert én solliciteert

Morgen in De Sollicitatie

Woonzorgcentrum Sauvegarde is op zoek naar een zorgkundige met een hart voor senioren. Geduld, respect en een luisterend oor zijn een must. Het engagement van de kandidaten is hartverwarmend. Eén kandidate studeert binnenkort af en waagt alvast haar kans. Ze heeft momenteel een halftijdse job en volgt een driejarige opleiding terwijl ze thuis voor haar 13 kinderen zorgt. Een job in een woonzorgcentrum zou haar grote droom in vervulling doen gaan.

Delhaize heeft een vacature voor teamleider binnen één van hun winkels. De kandidaten worden getest op klantvriendelijkheid en commercieel inzicht. Ze moeten zich inleven in een aantal problemen zoals moeilijke klanten, wat tot grappige situaties leidt. Voor drie kandidaten stijgen de kansen op de job wanneer de vierde kandidaat niet blijkt op te dagen op haar sollicitatiegesprek...

De Sollicitatie - morgen om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde