Makelaars gaan op historische huizenjacht in de buurt van Leuven

Makelaars gaan op historische huizenjacht in de buurt van Leuven

11/9 - 14/9

Drie vastgoedverkopers vallen opnieuw letterlijk met de deur in huis en gaan de strijd aan om de titel van beste makelaar. In de week van 11 september gaan huizenjagers Katrien, Jan en Jacques op zoek naar de droomwoningen voor vier kandidaat-kopers in de omgeving van Leuven.

De jacht wordt in gang gezet door Melvin en Sarah. Het koppel is op zoek naar een villa in fermettestijl, gelegen in de buurt van Werchter, Rotselaar, Diest en Aarschot. Hopelijk weten onze huizenjagers dat het koppel afknapt op dakramen... Op dinsdag zoeken de immospecialisten een huis voor Hans en Nele in de buurt van Kortenberg. Maar zullen ze erin slagen om een woning te vinden die aan de vele eisen van het koppel voldoet? Pieter is woensdag dan weer op zoek naar een historisch pand dat hij kan restaureren én bovendien in een unieke omgeving moet liggen. De week wordt afgesloten door Mathias en Steffi. Het duo droomt van een huis met drie of vier slaapkamers en een open keuken.

Huizenjagers - telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

 

 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde