"Maar het was niet de bedoeling om die winkel te overvallen"

"Maar het was niet de bedoeling om die winkel te overvallen"

Morgen in een nieuwe aflevering van De Rechtbank

In de correctionele rechtbank van Hasselt worden twee Franse mannen vervolgd voor een gewapende overval op een juwelierszaak. Volgens hun advocaat zou het om een uit de hand gelopen “vermaakuitstap” gaan en werd de overval niet met voorbedachte rade gepland. Er ontstaat een pittige discussie tussen de politierechter en een jongeman in de politierechtbank van Bergen. De man veroorzaakte een verkeersongeval onder invloed van cannabis, maar is van mening dat dit geen effect had op zijn rijgedrag. In de straten van Bergen werd een man teruggevonden met vijf messteekwonden. De verdachte, een dakloze vrouw, wordt verhoord door de onderzoeksrechter. Een man wordt in Mechelen vervolgd voor slagen en verwondingen aan de nieuwe partner van zijn ex-vrouw. Aangezien hij de man niet zou hebben aangeraakt, ontkent hij zijn schuld en hoopt hij op de vrijspraak... 

Morgen om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde