Maak morgen kennis met Diana, de sterke vrouw achter Laurent Ciman

Maak morgen kennis met Diana, de sterke vrouw achter Laurent Ciman

Wanneer voetbal op de tweede plaats komt...

Laurent Ciman maakte vorig jaar een opmerkelijke transfer, naar Impact Montréal in Canada. Geen louter sportieve keuze, zo bleek al snel, maar een keuze vanuit het hart. Nina, het dochtertje van Laurent en zijn vrouw Diana lijdt aan een zware vorm van autisme: om haar de beste therapie te kunnen garanderen, verhuisde het hele gezin naar Montréal. Daar zet Diana alles op alles om haar dochter te verzorgen. Wanneer het gaat over het welzijn van je kinderen, wijkt alles, zelfs voetbal.

Duivelse Vrouwen, morgen om 21u50

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde