Video: Maak kennis met Deena, de single vrouw uit Mijn Lief is Vrijgezel

Video: Maak kennis met Deena, de single vrouw uit Mijn Lief is Vrijgezel

Deena uit Gooik gaat als allereerste op zoek naar de single man in Mijn Lief is Vrijgezel. Ze is ondertussen meer dan een jaar vrijgezel, maar is niet actief op zoek naar een nieuwe liefde in haar leven. Deena kiest voorlopig volop voor haar carrière. Als zelfstandige verzorgt ze de presentaties, coacht ze modellen en is ze coördinatrice acter de schermen van het missen-wereldje.

Ze wil Mijn Lief is Vrijgezel natuurlijk heel graag winnen om zo de luxereis op zak te steken, en zal haar vrouwelijke charmes volop in de strijd gooien om de leugenaars te ontmaskeren en de echte vrijgezel eruit te halen.

Mijn Lief is Vrijgezel - Vanaf morgen om 20u35 op VIER

Vanaf maandag 4 juli gaat er op VIER elke week een single vrouw op bezoek bij vier mannen, maar slechts een van hen is single. Als de vrijgezelle vrouw de single man er weet uit te pikken, wint ze een luxueuze liefdesreis. Maar de drie andere mannen zetten alles op alles om haar om de tuin te leiden en te overtuigen dat ze geen relatie hebben. En daarvoor krijgen ze zelfs hulp van hun eigen partner die live alles mee volgt. Ze kunnen zelf immers aan de haal gaan met de luxereis.
Niets is wat het lijkt in dit uitdagend spel van verleiden en misleiden.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde