Luc Haekens gaat morgen Brigitte Bardot en Sean Connery achterna

Luc blaast even uit in Marbella. In een exclusieve club waar vooral de adel komt, de club waar ook grootheden als Brigitte Bardot, Marilyn Monroe en Sean Connery regelmatig de zon opzochten. Graaf Rudy von Schönburg toont hem alle geheime plekjes van de club, en prinses Désirée von Hohenlohe stelt hem voor aan haar neef, een Spaanse Markies.

 

Luc wordt ook hartelijk ontvangen door markies Olivier de Trazegnies, in één van de mooiste kastelen van Europa. De markies neemt hem mee naar een exclu¬sief feest in Brussel, waar het kruim van de Belgische adel is uitgenodigd door hertog Leopold van Arenberg.

 

De Blauwe Gids - Morgen om 21u bij VIER

Contacteer ons
Barbara Salomon De Vijver Media
Barbara Salomon De Vijver Media
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde