Limburgse huizenjaagsters gaan op zoek naar de ideale woningen

Limburgse huizenjaagsters gaan op zoek naar de ideale woningen

2/10 t.e.m. 5/10

In de week van 2 oktober is Limburg de thuisbasis van vastgoedverkopers Hilde, Ines en Selina. Maandag gaan de huizenjaagsters op zoek naar een huis voor Agna met drie of vier kamers gelegen in een woonwijk aan de rand van het centrum van Hasselt. Dinsdag wordt de huizenjacht geopend op een appartement met drie slaapkamers voor Koen en Martha. Maar zullen de vastgoedprofessionals op zo’n korte tijd een appartement vinden dat ook rolstoelvriendelijk is? De vastgoedexperts zoeken woensdag naar een karaktervolle woning in de rustige omgeving van de deelgemeenten van Hasselt. Grote verbouwingen ziet het koppel absoluut niet zitten. Op de finaledag helpen de vastgoedspecialisten Veronique en Yves. Ze zoeken een woning met aangrenzende manege waar hun pony’s kunnen grazen. Zullen Hilde, Ines en Selina er ook in slagen om in de buurt van hun thuisbasis Lommel te blijven?

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde