Komen Eten trakteert op buikdanseressen

Komen Eten trakteert op buikdanseressen

17/4 - 20/4

Een bewogen Komen Eten-week, inclusief salsa én buikdanseressen.

Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u50 op VIER.

 

Els uit Schendelbeke

Maandag 17 april

Els (43) is in het dagelijkse leven verpleegkundige, maar heeft eigenlijk haar roeping om bakker te worden gemist. Wat ze echt graag doet is desserts maken en koken met chocolade. Els moet en zal deze Komen Eten-week winnen. Ze zit vol zelfvertrouwen en zal de lat dan ook hoog leggen, maar ook van de andere kandidaten verwacht ze hetzelfde. Els ontvangt haar gasten in haar huis in Schendelbeke, gedecoreerd met leuke spulletjes die ze op rommelmarkten op de kop kon tikken, een tweede hobby van haar. Haar menu zit in een kadertje dat ze uiteraard gevonden heeft op een rommelmarkt. Tijdens het aperitief wordt al snel duidelijk dat het een competitieve week zal worden, want iedereen laat weten dat ze volop voor de overwinning gaan.

 

Steven uit Melsele

Dinsdag 18 april

Steven (47) woont in een groot huis in Melsele. Hij is manager van een grootkeuken en is het gewoon om de touwtjes in handen te hebben. Thuis kookt hij liever wat verfijnder. Steven heeft heel wat ervaring, want hij werkt al 30 jaar in de horecasector. Zijn dag begint hij in een tomatenkwekerij, waar hij zelf zijn tomaten gaat plukken. Verser kan niet. Steven heeft bovendien een passie voor de Italiaanse keuken. Op zijn menu staan dan ook enkel Italiaanse gerechten. Na het hoofdgerecht heeft Steven heeft een bijzondere verrassing voor zijn gasten in petto: drie buikdanseressen.

 

Nadine uit Tielt

Woensdag 19 april

Nadine (51) is sportlerares en ontvangt haar gasten in Tielt, of moeten we klein Afrika zeggen? Haar huis bulkt immers van de Afrikaanse decoratie. Nadine heeft de Afrikamicrobe te pakken gekregen na haar eerste reis naar Malawi. "Once you go black, you never go back". Ook in Afrikaanse dans is Nadine geïnteresseerd en dat zullen haar gasten geweten hebben, want als act komt er een Afrikaanse man salsa dansen. Haar menu staat op een witte judogordel. Nadine is een getalenteerde judoka en zelfs ooit Belgische kampioene geweest.

 

Marc uit Koekelare

Donderdag 20 april

Gastheer Marc (45) uit Koekelare is een harde werker en combineert twee jobs, die van schepen en supermarktmedewerker. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt om de streek te promoten. Zijn vlees gaat hij rechtstreeks halen bij de boer. Op zijn menu staat een foto van een visser, want Marc heeft zijn hart heeft verloren aan de zee en brengt zijn vrije tijd graag al vissend door. Ook Marc gaat deze week volop voor de overwinning.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde