Komen Eten-deelname als eerbetoon aan overleden moeder

Komen Eten-deelname als eerbetoon aan overleden moeder

4/12 t.e.m. 7/12

De 30-jarige Erwin uit Puurs geeft het startschot voor een nieuwe Komen Eten-week. Erwin woont alleen op een mooie, zelfverbouwde boerderij, inclusief mini dierentuin en moestuin. In Berendrecht gaat Inge (45) voor een bijzonder concept: walk through the seasons. ​En daar hoort uiteraard per gang een aangepaste outfit bij. De 32-jarige Katja uit Sint-Job-in-'t-Goor heeft een speciale reden om deel te nemen aan Komen Eten: haar deelname wordt een eerbetoon aan haar overleden moeder die uitgestrooid is op zee. Zo ontvangt ze haar gasten op het Sint Christianneke strand​. De week wordt afgesloten door Arianet (39) in Buggenhout. Arianets roots liggen in Cuba en het Cubaanse ritme zit in haar lijf en bloed. Ze ontvangt haar gasten in Little Cuba: midden in haar living heeft Arianet een Cubaanse bar geïnstalleerd.

Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.


Erwin uit Puurs
​Maandag 4 december

Erwin (30) droomt van een eigen gezin en kinderen. En misschien vindt hij het grote geluk wel in deze Komen Eten-week, want hij krijgt geen twee, maar drie vrouwen aan tafel tijdens Komen Eten. Erwin is zelfstandig loodgieter, en dit doet hij al zes jaar vol enthousiasme. Werken voor een baas bleek niet zo zijn ding en daarom werd hij zelfstandig. Erwin woont alleen op een mooie, zelfverbouwde boerderij. Naast de mini dierentuin heeft Erwin ook een prachtige moestuin vol verse groenten. Groenten eet hij nochtans niet zo graag, maar “de vrouwtjes wel”. Zijn menu presenteert hij op een regenlaars. Als man alleen kan Erwin goed zijn plan trekken: hij kookt elke avond een vers potje en start dus vol vertrouwen zijn Komen Eten-avontuur.

 

Inge uit Berendrecht
Dinsdag 5 december

Liever geen dagelijkse kost voor Inge, want koken doet ze liever op artistieke wijze. Inge (45) is zowel introvert als extravert, sexy en klassevol. Voor Komen Eten gaat ze voor een bijzonder concept: haar menu is een walk through the seasons, en daar hoort per gang een aangepaste outfit bij. Haar favoriete seizoen is de zomer, en dat is ook te merken aan haar kledingstijl. Inge houdt van mooie, aansluitende kleedjes, korte rokjes en diepe decolletés. In een slinger vol witte lampjes is Inge het gekleurde lampje, zo zegt ze zelf.

 

Katja uit Sint-Job-in-'t-Goor
Woensdag 6 december

Katja (32) is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze houdt van feesten en gaat er dan ook helemaal voor. Katja ziet het leven door een roze bril en dat mag je letterlijk nemen: roos haar, roze tutu en roze huishoudapparaten. Katja heeft bovendien een speciale reden om deel te nemen: haar Komen Eten-deelname wordt namelijk een eerbetoon aan haar overleden moeder die uitgestrooid is op zee. Zo ontvangt ze haar gasten op het Sint Christianneke strand. Samen met haar mama ging ze vaak naar zee en haar menu presenteert ze dan ook als een message in a bottle. Haar gasten ontvangt Katja volledig in beach style: een bikini met blauwe pluimen en een strandbar voor het apertitief.

 

Arianet uit Buggenhout
​Donderdag 7 december

Arianet (39) is graag creatief bezig en ontwerpt en naait al haar outfits zelf. Arianets roots liggen in Cuba en het Cubaanse ritme zit in haar lijf en bloed. Het leven moet je leven en voelen, en het liefst van al met een vrolijk streepje muziek eronder. Ze ontvangt haar gasten in Little Cuba: midden in haar living heeft Arianet namelijk een Cubaanse bar geïnstalleerd. Om haar gasten te entertainen geeft ze een spetterend optreden in de tuin waar ze haar nieuwe single brengt.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde