Koekenbak én een shock exit in aflevering 2 van Bake Off Vlaanderen

Koekenbak én een shock exit in aflevering 2 van Bake Off Vlaanderen

90 koekjes, 108 bokkenpootjes en 720 macarons

De baksels van Valerie hadden vorige week de looks, maar niet de smaken. Greet werd de allereerste Beste Bakker, en bakker Dries ging kopje onder. Week twee in Bake Off Vlaanderen en het is al koekenbak.  De negen overgebleven bakkers krijgen opnieuw drie opdrachten voorgeschoteld, van het krokante type deze week. Wie bakt de koek die iedereen met open mond achterlaat?

De bakkers beginnen met hun signatuuropdracht. De bakkers maken hun favoriete koekjes, of de koekjes waaraan ze de mooiste herinneringen hebben, maar wie breekt er als eerste, met slechts twee uur de tijd om 10 identieke koekjes te bakken?

Onder de rode lakentjes liggen de ingrediënten voor de schrikwekkende technische proef, die een echte klassieker uit de koekendoos moeten doen verschijnen. De bakkers mogen hun bokkenpootjes insmeren...

Het spektakelstuk moet de tent deze week omtoveren tot het Louvre van de Macaron. Drie en een half uur zwoegen in de baktent aan een macaron meesterwerk, dat laat ons toe de bakkers heel wat beter te leren kennen.

90 koekjes, 108 bokkenpootjes en 720 macarons later, is het tijd voor het harde verdict: wie moet al in aflevering 2 de baktent verlaten? Een shock exit, die zowel bij de kandidaat als de andere 8 bakkers hard aankomt...

Bake Off Vlaanderen - Morgen om 20u35 bij VIER

 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde