Kempische makelaars bijten de spits af in een gloednieuw seizoen van Huizenjagers

Kempische makelaars bijten de spits af in een gloednieuw seizoen van Huizenjagers

Vanaf maandag op VIER.

De jacht is opnieuw geopend, want na een succesvol eerste seizoen is Huizenjagers helemaal terug. Het concept blijft ongewijzigd: drie gepassioneerde makelaars gaan op zoek naar Vlaanderens verleidelijkste vastgoed en strijden om de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben en gaan ze in eenzelfde regio op zoek naar het droomhuis voor hun klanten. Bijzondere cohousingprojecten, luxueuze kastelen, architecturale herenhuizen… voor elk wat wils! De makelaars kunnen elkaars huisbezoeken live volgen en uiteraard ook voorzien van de nodige commentaar. Aan het eind van de dag zijn het echter de kopers die beslissen welke verkoper als beste uit de bus komt.

Drie Kempische topmakelaars gaan op zoek naar panden in een van de groenste regio’s van Vlaanderen. Spraakwaterval Patricia, energieke Meral en vastgoed mee-denker Steven stellen aan de kandidaat-kopers keer op keer toppanden voor waarbij hun hele wenslijst netjes afgevinkt kan worden. In de smaak vallen ze allemaal, maar welke makelaar zorgt voor de kers op de taart?

Het tweede seizoen van Huizenjagers - vanaf maandag 29 januari om 19u45 op VIER. Telkens van maandag t.e.m. donderdag.

 

Maandag 29 januari
Yoeri en Melissa

Yoeri en Melissa - een jong koppeltje - krijgen in hun ontdekkingstocht naar hun eerste huis drie totaal verschillende panden voorgeschoteld door de Kempische topmakelaars. Ze zijn op zoek naar een pand met een stuk grond waar plek is voor hun paarden. Gaan ze voor een verzorgde gerenoveerde woning, een uitdagend renovatieproject of een country- en westerndroom mét fuifzaal en romantisch balkon? 

 

Dinsdag 30 januari
Yenz en Sheila

Een strakke, moderne woning met een authentieke ziel. Dat staat bovenaan de checklist van Yenz en Sheila. Makelaars Patricia, Meral en Steven laten hen absolute toppanden zien met bijzondere art deco-elementen, romantische tuinen en tegeltjes uit het begin van de vorige eeuw.

 

Woensdag 31 januari
Yiri en Jolien

De drie makelaars halen het onderste uit de kan voor kopers Yiri en Jolien. Het koppel is op zoek naar een vrijstaande woning in een bosrijke omgeving. Patricia neemt hen mee naar de swingende jaren ’70, Meral heeft een jaren ’90-bungalow voorzien met supertroef en Steven heeft een prachthuis gevonden met een eigen jungle.

 

Donderdag 1 februari
Mieke en haar familie

Mieke en haar familie zijn op zoek naar een enorm groot pand waarin vier gezinnen samen kunnen wonen - inclusief vier aparte woonunits en plaats voor de vele huisdieren. Hun budget? 1 miljoen euro. Gelukkig kunnen ze rekenen op drie topmakelaars die hun uiterste best doen om hun vele wensen te vervullen. Op het programma: een luxevilla met Versaille-achtige tuin, een imposante notariswoning en een immense hoeve op een prachtig stuk land. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde