Karen, James én Jani ontvangen morgen een groep jongeren met een visuele handicap

Karen, James én Jani ontvangen morgen een groep jongeren met een visuele handicap

VIER biedt deze aflevering ook aan met audiodescriptie

Karen en James krijgen morgen een groep blinde jongeren op bezoek op hun camping. Gasten Dorien, Anthony, Youssri en Clara spreken over hun leven met een handicap, de ongemakken en de misverstanden die ermee gepaard gaan. Zoals iedere week hebben Karen en James enkele verrassingen in petto. Zo zorgen ze voor een heuse restyling van hun gasten door Zo Man Zo Vrouw-stijlicoon Jani Kazaltzis. Ze maken samen de Carré onveilig en doorstaan doodsangsten tijdens een spannende death ride. Karen en James beginnen aan een nieuw avontuur van drie dagen waarin het wederzijds respect groeit, vriendschappen ontstaan en emoties de vrije loop krijgen.

Zoals het een echte gastheer en -vrouw betaamt, leggen Karen en James de bijzondere gasten in de watten. Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op de mooie gebaren van Karen en James, voorziet VIER in samenwerking met Earcatch audiodescriptie.

VIER voorziet de aflevering van maandag van audiodescriptie op twee manieren:

1)      Via de Earcatch-app

2)      Online op VIER.be zal je de aflevering kunnen bekijken met audiodescriptie. Die zal online geplaatst worden omstreeks dezelfde tijd als het programma op antenne gaat, rond 20u35.

Camping Karen & James - Morgen om 20u35 bij VIER

 

 

Contacteer ons
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde