Karen en teleurstelling: geen gouden combinatie

Karen en teleurstelling: geen gouden combinatie

Twerken en trampolinespringen in Perfect op VIER

Nu de vijf lotgenoten hun verslavingen en guilty pleasures vaarwel hebben gezegd kunnen ze eindelijk de eerste stappen zetten richting hun nieuwe, Perfecte leven.  Intussen blijven ze ook naarstig trainen voor de 20 kilometer van Brussel, dik tegen de zin van Goedele voor wie hardlopen een ware marteling blijft. Loopcoach Johan Gerets zal het vijftal de komende weken begeleiden en de eerste kennismaking met hem, zal Karen nog lang bijblijven. Haar fysieke training was een harde noot om te kraken...

Omdat er volgens Johan cardiogewijs nog veel werk aan de winkel is, storten ze zich dan ook vol overgave op de allernieuwste sporthypes.  Goedele, John en Karen proberen Ubound, een soort aerobics op een mini trampoline.  Gilles en Niels duiken dan weer de nacht in voor een opzwepende twerk workshop. 

Perfect - Morgen om 20u35 bij VIER

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde