Karen & James stappen in een rollercoaster van emoties...

Karen & James stappen in een rollercoaster van emoties...

...en bezorgen een groep mensen met een mentale beperking de tijd van hun leven.

Naast een ruige maar sympathieke motorbende, verwelkomen Karen en James deze week een groep mensen met een mentale beperking op hun camping. Ze stappen in een zomers avontuur vol waterpret, een heuse motorrit, een pretparkbezoek en culinair genot. Samen met hun gasten steken ze de handen uit de mouwen in driesterrenrestaurant Hertog Jan, waar ze samen met chef Gert De Mangeleer een topgerecht klaarmaken. Karen en James beginnen aan een nieuw avontuur met een groep bijzondere mensen die hen drie dagen lang - naast enkele tranen - vooral een lach op het gezicht bezorgen.

Camping Karen & James - Morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde