Jo Vally over het leven en de dood: "Nee, ik wil niet op het podium sterven."

Jo Vally over het leven en de dood: "Nee, ik wil niet op het podium sterven."

Morgen in een nieuwe aflevering van The Show Must Go On

In de tweede aflevering van The Show Must Go On klapt Jo Vally uit de biecht over zijn angst voor de dood en geeft hij uitleg bij de ietwat bizarre begrafenisideeën die hij erop nahoudt. In de coulissen van het casino van Blankenberge, blikt Jo terug op zijn carrière, maar heeft hij het ook over de toekomst. In Boom bezoekt Steve Tielens de wekelijkse markt om menig marktganger warm te maken voor zijn nakende show. Gelukkig waakt Monique in alle drukte aan zijn zijde om de promotour in goede banen te leiden. Na een bewogen dag op de markt, vertelt ze openhartig over haar bijzondere band met Steve... Thuis doet Johan Stollz zijn vurig liefdesleven uit de doeken. Johan volgde zijn hart menigmaal tot op het altaar, maar de huwelijken waren steeds van korte duur. Gelukkig heeft hij nu de ware liefde gevonden bij zijn Bernadette die zijn hart wel voorgoed te veroveren wist.

Morgenavond om 20u35 op VIER. 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde