Jelle De Beule kwelt de Idioten door hen elke dag hun lievelingskost voor te schotelen

Jelle De Beule kwelt de Idioten door hen elke dag hun lievelingskost voor te schotelen

Morgen in De Idioten

In een nieuwe aflevering van De Idioten worden Sarah en Pedro op de proef gesteld door cartoonist en televisiemaker Jelle De Beule. Jelle wil weten hoe lang het duurt voordat iemand zijn lievelingskost beu is. De Idioten worden op een wel heel apart dieet gezet en eten zo lang mogelijk niets anders dan hun favoriete gerecht: ‘s morgens, ‘s middags én ’s avonds krijgt Pedro kip in dragonsaus voorgeschoteld en smult Sarah van sushi. Jelle bekent dat hij een heilige schrik heeft van kippen, en bij uitbreiding van alles dat gepluimd door het leven gaat. Als gepassioneerd stripliefhebber heeft Jelle menigmaal naar plaatjes met cirkelende gieren gestaard. Nu vraagt hij zich af hoe roofvogels eigenlijk weten of iemand al dan niet dood is. De Idioten betreden het land der doden en geven zich vol overtuiging over aan de gieren in Pairi Daiza…

Morgen in een nieuwe aflevering van De Idioten om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde