“Je beseft toch wel dat dit één van de laagste dingen is die er bestaan?”

“Je beseft toch wel dat dit één van de laagste dingen is die er bestaan?”

Morgen in De Rechtbank

In de correctionele rechtbank van Mechelen verzet een man zich tegen zijn vonnis. Hij werd veroordeeld voor diefstal van een gsm en kreeg één jaar effectieve gevangenisstraf. Hoewel hij reeds een strafregister heeft van acht bladzijden lang, hoopt hij toch nog op een nieuwe start. Een broer en zus beweren in Beringen dat zij niet zelf met hun motorfiets reden toen die aan 137 kilometer per uur werd geflitst. De motorfiets zou te koop hebben gestaan en een potentiële klant zou de feiten gepleegd hebben tijdens een proefrit. De politierechter vraagt de beelden op. In de correctionele rechtbank van Hasselt wordt een vader vervolgd voor bezit, verkoop en het vervaardigen van drugs. Zijn dertienjarige zoon werd op de spoedafdeling van het ziekenhuis opgenomen met sporen van GHB en amfetamines in zijn bloed. 

Morgen in een nieuwe aflevering van De Rechtbank om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde