Jani zoekt morgen uit of spoken bestaan

Jani zoekt morgen uit of spoken bestaan

Jani gaat...op spokenjacht

Net als zoveel anderen vraagt Jani zich af of er leven is na de dood. In het Amerikaanse dorpje Lily Dale zijn ze zeker van wel. Sinds 1879 wonen er bijna uitsluitend mediums, mensen die beweren dat ze je in contact kunnen brengen met je dierbare overledenen. We hoeven je niet te vertellen dat er op z’n minst een vreemd sfeertje heerst. In deze aflevering zoekt Jani uit of spoken bestaan en stelt hij zich open voor de paranormale wereld. Hij wordt uitgedaagd om z’n eigen wereldbeeld in vraag te stellen en bezoekt o.a. één van de meest behekste plaatsen ter wereld. Komt Jani op het einde van z’n paranormale zoektocht met antwoorden thuis, of juist met nog meer vragen?

Jani gaat...- Maandag om 20u35 op VIER

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde