Jani wordt voil janet en smijt zich vol overgave in de wondere wereld van het Oilsjters Carnaval

Jani wordt voil janet en smijt zich vol overgave in de wondere wereld van het Oilsjters Carnaval

Morgen op VIER

Als Jani droomt van Carnaval, denkt hij aan Rio De Janeiro. Feest vieren in het zonnetje, prachtige ontblote lichamen en samba! Helaas… Waarom de oceaan oversteken als het ook dichter bij huis kan? In Aalst heeft UNESCO de dolle driedaagse uitgeroepen tot werelderfgoed, dus trekt Jani naar Oost-Vlaanderen om dit fenomeen van dichterbij te bestuderen.

Voor heel wat Aalstenaars is Carnaval een verslaving, maar er is geen mens van buiten Aalst die het helemaal begrijpt. Jani wil dit wél kunnen begrijpen, dus dompelt hij zich onder in de wereld van het Oijlsters Carnaval. Hij woont de Prins Carnavalverkiezing bij, smijt zich toegewijd in de stoet én wordt voor een dagje voil janet. De vraag is maar of Jani zich kan laten meeslepen in dit festival van de slechte smaak. Want eerlijk: slechte outfits en carnavalsmuziek behoren niet tot Jani’s manier van feestjes bouwen.

Terwijl Jani zich vorige week nog inleefde in de rol van opvoeder, leeft hij zich nu met evenveel overgave uit in een nieuw avontuur. Een avontuur vol bier, ajoin en schoim.

Jani gaat naar Carnaval - morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde