Jani verlaat zijn veilige VIJF-cocon dit voorjaar voor nieuw VIER-programma “Jani gaat…”

Vlaanderens bekendste stylist Jani voelt zich als een vis in het water in de wereld van fashion en stijl. Dat bewijst hij al jaren op VIJF, en dat zal hij daar nog lang blijven doen. Maar in “Jani gaat..”, zijn nieuwe programma op VIER, wordt Jani helemaal uit die comfortzone weggetrokken. Hij wordt dit voorjaar acht weken lang ondergedompeld in avonturen die mijlenver van zijn vertrouwde omgeving staan. Zo sluit hij zich aan bij het leger, wordt hij een week full time mama of gaat hij all-in in het pokercircuit. Stuk voor stuk staan z’n avonturen loodrecht op zijn eigen vertrouwde leven. En vaak vertrekt hij niet zonder een dosis voordoordelen. Maar blijven die overeind? En hoe ver is Jani bereid om mee te stappen in een wereld die tot voor kort een ver-van-zijn-bedshow was?

Houdt Jani stand tussen de beste pokerspelers ter wereld?  De man met het hart op de tong en het altijd even sprekende gezicht zal nu zijn beste pokerface opzetten. Hij kan alleen maar hopen dat hij niet buigt onder de stress van een prestigieus toernooi uit één van de grootste pokerseries ter wereld.

Dat Jani huivert van camouflageprints en combats is al langer geweten, maar de gedachte alleen al dat hij een legeropleiding bij de para’s tot een goed einde moet zien te brengen, doet bij hem meermaals het angstzweet uitbreken. En hoe haal je de stylist meer uit zijn comfortzone dan hem in huiselijke kring aan zijn lot over te laten: hoe reageert Jani wanneer hij plots de moederrol moet opnemen in een kroostrijk gezin?

“Jani gaat…” is een gloednieuwe productie van Koeken Troef en zal dit voorjaar bij VIER te zien zijn, samen met onder meer nieuwe seizoenen van veelbesproken VIER-programma's als De Mol, Topdokters, The Sky is the limit en Achter de rug.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde