Jani duikt met Pascal Braeckman in de heavymetalwereld

Jani gaat...op metalcruise

Jani’s iPod staat boordenvol popmuziek, een tikkeltje rock, een snuifje R&B en zelfs een vleugje house. Een genre dat je er in geen geval op zal terugvinden is… metal. Jani begrijpt niet wat metal fans zo fantastisch vinden aan "dat geschreeuw". En dan spreken we nog niet eens van de bijhorende kledijvoorschriften. In deze aflevering schuift Jani z’n principes en vooroordelen aan de kant en dompelt hij zich helemaal onder in de metalwereld. Zijn die fans echt zo ruig als ze eruit zien of klopt het gerucht dat het zeer lieve mensen zijn? Jani checkt in op één van de bizarste cruises ter wereld: 70 000 Tons Of Metal. Is Jani na enkele dagen dolgedraaid van de grunts en gitaarrifs? Of is hij niet meer weg te slaan uit de moshpit? 

Jani gaat... - Morgen om 20u35 op VIER

Contacteer ons
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde