“Ik zou u toch willen vragen om nog één keer mild te zijn”

“Ik zou u toch willen vragen om nog één keer mild te zijn”

Morgen in De Rechtbank

Een man wordt beschuldigd van slagen en verwondingen in de correctionele rechtbank van Mechelen. Hij zou het huis van zijn ouders zijn binnengedrongen en rake klappen hebben uitgedeeld. In Tongeren vreest een vrouw dat haar schuldbemiddelingsprocedure zal worden stopgezet, omdat ze zich niet aan de regels heeft gehouden. Twee broers, berucht en beroemd in Beringen, verschijnen voor de politierechter. Eén van hen heeft, ondanks een ellenlang strafblad en jaren rijverbod, toch met de auto gereden. Zijn broer neemt het voor hem op. De vrederechter van Zaventem moet bemiddelen tussen een verhuurder en een jong Italiaans gezin dat er volgens de buren een nogal uitbundige levensstijl op nahoudt.

Morgen om 20u35 op VIER in een nieuwe aflevering van De Rechtbank.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde