"Ik ben speciaal overgevlogen naar België voor deze job."

"Ik ben speciaal overgevlogen naar België voor deze job."

Morgen in De Sollicitatie

Balthazar is een jong en hip bureau dat evenementen organiseert voor bedrijven. De nieuwe event planner moet niet alleen gestructureerd en creatief zijn, maar moet ook op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Balthazar nodigt vier jonge, ambitieuze kandidaten uit die er alles voor over hebben om bij het bedrijf aan de slag te gaan. Eén kandidate overweegt zelfs een verhuis van Londen naar Antwerpen. Het wordt een moeilijke beslissing voor eigenaars Mich en Niels. In hun evaluatie op het einde van de dag scoren twee kandidaten immers exact even hoog...

Keukenhuis zoekt een keukenverkoper voor zijn vestiging in Aartselaar. Eigenaars Leen en Geert zijn niet alleen zelf een koppel, ook hun personeel beschouwen ze als familie. Maar authentieke, tweetalige verkopers met kennis van zaken zijn schaars. Eén kandidaat zit nog op de schoolbanken, een andere heeft al dertig jaar werkervaring. Ze krijgen elk één uur de tijd om hun potentiële nieuwe bazen te overtuigen.

De Sollicitatie - morgen om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Junior Pers VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Junior Pers VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde