Lindsay - "want ik ben het waard" - maakt haar entree in The Show Must Go On

Lindsay - "want ik ben het waard" - maakt haar entree in The Show Must Go On

"Ik ben het waard, hé schat?"

In een nieuwe aflevering maken we kennis met Lindsay. Lindsay moest niet ver zoeken naar de liefde van haar leven. Met concertorganisator Kris deelt ze sinds een tijdje een nieuwe thuis. Maar hoewel er om samen te wonen compromissen gemaakt moeten worden, lijkt Lindsays wil toch meestal wet. De controlefreak in haar vindt het moeilijk om de touwtjes zo nu en dan een keer uit handen te geven… Gelukkig steunt Kris haar door dik en dun en staat hij steeds aan haar zij. Zelfs als hij rammelende honger heeft.

Voor Jo en Marcella is er een belangrijke dag in hun levens aangebroken, want Jo geeft vandaag de hand van zijn dochter Carmen weg. Het huwelijk gaat door in de kerk tegenover zijn deur, daar waar hij indertijd zelf met Marcella trouwde. Voor de gelegenheid heeft Jo speciaal voor zijn dochter een ode aan de liefde gecomponeerd. In Boom brengt Steve een bezoekje aan zijn moeder. Hij wil haar verrassen met balletjes in tomatensaus, maar uiteraard moeten er eerst inkopen worden gedaan. En dat kan Steve natuurlijk niet alleen… Monique!

The Show Must Go On, morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde