Huizenjagers trekken van oost naar west door de Leiestreek

Huizenjagers trekken van oost naar west door de Leiestreek

En gaan op zoek naar een pand voor charmezanger Nils Landers.

In het zog van de Leie, tussen Gent en Kortrijk, gaan makelaars Joes, Julie en Benjamin in de week van 19 februari op zoek naar de tofste stekjes in zowel Oost- als West-Vlaanderen. De Nederlandse Joes volgde haar hart naar de Leiestreek. Samen met haar man runt ze al jaren een eigen immokantoor. Met een mix van Hollandse flair en sappig Gents dialect, weet Joes zowel haar collega-makelaars als de kandidaat-kopers te charmeren. De 25-jarige Julie runt samen met haar vader een vastgoedkantoor in Izegem. Ze is de benjamin van de groep, maar zeker niet te onderschatten: met de juiste makelaarsgenen, een uiterst sympathieke aanpak en erg veel vakkennis kan Julie hoge ogen gooien. Een geduchte concurrent voor beide dames is Benjamin, aan de slag in Kortrijk en ultiem kenner van de Leisestreek . Zijn geheime wapen? Een flinke dosis humor. Of flauwe humor, zoals zijn collega’s het ook wel noemen.  

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

 

Hanne en Joachim
Maandag 19 februari

Hanne en Joachim zijn op zoek naar een instapklaar, lichtrijk huis in de buurt van Kruishoutem met genoeg ruimte voor een toekomstig gezin. Makelaars Joes, Julie en Benjamin openen de jacht op de perfecte woning in de Leiestreek. Joes start de week in stijl en pakt uit met een chique landelijke kijkwoning. Na enig poets- en kluswerk is ook Benjamin klaar om de kandidaat-kopers te ontvangen in zijn woning. Julie gaat voor een volledig gerenoveerde stadswoning.

 

Nils en Jorg
​Dinsdag 20 februari

Nils (charmezanger en kapper) is samen met zijn partner Jorg op zoek naar een commercieel gunstig gelegen pand waar zowel een kapperszaak als een huisverbeteringscentrum in kunnen huizen. Een mooie leefruimte en een leuk tuintje zou hun droom compleet maken. Julie neemt het koppel mee naar een voormalige dierenartspraktijk in hartje Wevelgem. En ze heeft een leuke verrassing, want met een virtual reality-bril kan ze Nils en Jorg al een voorsmaakje geven van het potentieel van het pand.

 

David en vader Guido
Woensdag 21 februari

Triatleet David gaat samen met zijn vader Guido op zoek naar een moderne woning met twee slaapkamers, grote ramen en een leuke tuin. Julie pakt opnieuw uit met haar 3D-bril en toont hen een te renoveren pand met veel potentieel. De rondleiding gebeurt volledig in het West-Vlaams, waardoor de makelaars in de wagen toch niet helemaal meer kunnen volgen… Benjamin heeft voor vader en zoon een splinternieuwe nieuwbouwwoning gevonden, met een ideale ligging. Joes gaat dan weer voor een kijkwoning die iets verder ligt, maar veel extra troeven heeft.

 

Elina en Joeri
Donderdag 22 februari

Apothekeres Elina en schrijnwerker Joeri zijn net getrouwd en hebben de zoektocht naar een eigen huis geopend. Joeri wil graag thuis zijn job als schrijnwerker kunnen uitoefenen, dus is het koppel op zoek naar een huis mét loods van 500m2, liefst zo dicht mogelijk bij Gent in een KMO-zone. Voor hun nieuwe woonst hebben ze maar liefst 725.000 euro over.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Junior Pers VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Junior Pers VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde