Huizenjagers schuimen het Hageland af op zoek naar de ideale woningen

Huizenjagers schuimen het Hageland af op zoek naar de ideale woningen

Inclusief alpaca's.

Het jachtdomein voor de week van 12 februari? Het groene Hageland in de driehoek Tienen - Aarschot - Diest. Drie enthousiaste makelaars die deze streek als hun broekzak kennen tonen de kandidaat-kopers de mooiste panden die er te vinden zijn. Ruimte en rust genoeg hier, maar kunnen ze ook voldoen aan de soms wel heel specifieke eisen die de kopers deze week op hun verlanglijstje hebben staan? Zo is de elektrohypersensitieve Christine op zoek naar een afgelegen woning ver weg van alle straling, inclusief een ruim stuk grond voor haar - jawel - twaalf alpaca's.

Makelaar Marjanne is een goedlachse blondine en op-en-top Hagelander. Samen met kantoorhond Pablo gaat ze steeds enthousiast op jacht naar de meest geschikte huizen. Ilse stamt dan weer uit een echte makelaarsfamilie: volgens de plaatselijke legende heeft haar grootvader de stiel zelfs uitgevonden. Ilse weet van aanpakken, en met een vlotte stijl en hier en daar wat feng shui verkoopt ze haar panden gezwind. Peter heeft een verleden als paracommando, en dat bepaalt ook nu zijn strategie. Hij blijkt bovendien een handige doe-het-zelver en deinst er niet voor terug om voor een bezoek eerst nog even de handen uit de mouwen te steken en de tuin nog snel een onderhoudsbeurt te geven. Van concurrentie gesproken.

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

 

Maandag 12 februari
Nele en Maarten

Nele en Maarten zijn pas getrouwd en gaan op zoek naar hun eerste huisje samen. Op hun checklist: een rustig gelegen huis in het Hageland met voldoende knusheid, een open haard en plaats voor hun koersfietsen. Gaat het koppel voor een volledig afgewerkt huis, of steken ze toch liever de handen uit de mouwen?


Dinsdag 13 februari
Elise en Wout

Elise en Wout zijn op zoek naar een instapklare, lichtrijke woning met drie slaapkamers, een dressing en een tuin. Bovendien willen ze geen huis waar binnen ooit werd gerookt. Hun eisen zijn hoog, maar gelukkig zetten de drie Hagenlandse huizenjagers het grof geschut in om een droomhuis te vinden voor dit koppel.


Woensdag 14 februari
Christine

Christine lijdt aan stralingsziekte - ook wel elektrohypersensitiviteit - en is op zoek naar een pand ver weg van elektronische boosdoeners zoals hoogspanningsmasten of Wi-Fi. Bovendien heeft Christine ook een groot stuk grond nodig voor haar - jawel - twaalf alpaca's. Geen simpele opdracht...


Donderdag 15 februari
Sien en Koen

Logopediste Sien en kinesist Koen hebben hun zinnen gezet op een ruime, moderne woning met plek voor twee praktijkruimtes. Op het einde van de dag weten we welke Hagenlandse huizenjager deze week met de trofee aan de haal gaat. Maar zal er ook een bod gedaan worden op een van de panden?

 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde