Huizenjagers gaan op zoek naar de perfecte boerderij in de Westhoek

Huizenjagers gaan op zoek naar de perfecte boerderij in de Westhoek

Volgende week op VIER

In de week van 5 februari gaan makelaars Els, Diego en Frederic op zoek naar toffe panden in de Westhoek die aan alle eisen van de kandidaat-kopers voldoen. Een uiterst moeilijke opdracht, want in de Westhoek staat er maar zelden iets te koop... De drie vastgoedverkopers zullen alles uit de kast moeten halen en jagen op de huizen die wél te koop staan. 

Makelaar Diego is een echte ‘Westhoeker’ die vooral van natuur en rust houdt. Deze ambitieuze ‘reus van Diksmuide’ (met zijn twee meter lengte) zet alles op alles, hopelijk gooit hij ook hoge ogen bij de kandidaat-kopers. De sympathieke Els pakt het iets gemoedelijker aan. Ze wil de kandidaat-kopers vooral op hun gemak doen voelen, en hen op die manier naar het huis van hun dromen leiden. Aan het einde van de beschaving, in het verre Ieper, huist de sportieve, vlotte makelaar Frederic. Hij valt terug op uitstekende verkooptechnieken, maar zal hij die ook delen met zijn concullega’s?

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

 

Maandag 5 februari
Emily en Niels

Emily en Niels weten goed wat ze willen als eerste huis. Ze zijn al ruim een jaar op zoek naar een halfopen huis met open keuken, want hier komen deze keukenprins en -prinses pas echt tot leven. Hopelijk kunnen de drie makelaars een einde maken aan hun zoektocht met een architectenvilla uit de jaren 80, een nieuwbouwwoning of een futuristisch pand.

 

Dinsdag 6 februari
Laetitia en Stijn

Een toilet boven en één beneden, en dat in een liefst al volledig afgewerkt huis met een mooie tuin. Dat is waar Laetitia en Stijn van dromen. Els toont hen een tof huis met grote tuin, Diego laat hen een nog te bouwen nieuwbouw zien. Makelaar Frederic en Stijn blijken dan weer een gemeenschappelijke hobby te hebben... Kan Frederic met een stijlvol gerenoveerd rijhuis de bal binnen dribbelen en deze match winnen?

 

Woensdag 7 februari
Sabrina en zoon Nando

Sabrina en haar zoon Nando zijn op zoek naar een afgewerkte woning in een landelijke omgeving. De makelaars zijn terecht een beetje zenuwachtig voor de bezoeken van vandaag, want Nando wil zelf ook graag vastgoedmakelaar worden. Els, Diego en Frederic leren hem alvast wat trucjes en tonen mama Sabrina drie compleet verschillende panden.

 

Donderdag 8 februari
Steven en Charlotte

Steven en Charlotte hebben drie kinderen en zijn op zoek naar een te renoveren boerderij. Diego toont hen een hoeve met een groot stuk grond. Frederic weet dan weer een prachtig pand te pakken te krijgen, compleet met orangerie, eigen boomgaard en jacuzzi. Of schiet Els de hoofdvogel af met haar retro boerderij en een schuur vol potentieel? Kunnen de makelaars deze kandidaat-kopers de droomwoning tonen waar ze naar op zoek zijn? En zal een van hen een bod binnenkrijgen?

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde