Huisje. Tuintje. Prijsje?

Huisje. Tuintje. Prijsje?

Morgen in de laatste aflevering van Ons Eerste Huis

Dertien weken lang kon Vlaanderen de verbouwperikelen, de creativiteit en de belevenissen van de drie families volgen. Bartel stelt de koppels voor een laatste keer op de proef met een leuke prijs als inzet. Alle werk is ondertussen verricht, de huizen zijn volledig af. In deze laatste aflevering geven de koppels hun lot uit handen en bepalen 25 schatters en specialisten ter zake wie van hen de hoogste meerwaarde kon creëren en dus de fenomenale hoofdprijs van maar liefst 150.000 euro in de wacht sleept, waarmee ze een groot deel van hun lening kunnen terugbetalen.

De finale van Ons Eerste Huis, morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES, SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES, SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde