Huisje. Tuintje. Koefelkot?

Huisje. Tuintje. Koefelkot?

Huizenjagers gaan op zoek naar vastgoed in de Brusselse rand.

Drie nieuwe huizenjagers laten zien wat ze in hun mars hebben en nemen deel aan de strijd om de titel van beste makelaar. In de week van 4 september gaan Ann, Koen en Maarten op zoek naar de ideale panden voor vier kandidaat-kopers in de omgeving van de Brusselse rand.

Inge en Jordy bijten de spits af en geven de huizenjagers meteen een moeilijke opdracht. Het koppel is op zoek naar een moderne woning waarvan Inge een kamer kan omtoveren tot praktijkruimte. Dinsdag zoeken de vastgoedspecialisten een nieuwbouwwoning voor Patricia en Lars. De uitdaging van vandaag: een woning waarin zo weinig mogelijk geklust moet worden. De huizenjagers tonen woensdag drie grote huizen aan Evelyn en Kevin. Het zal een uitdagende opdracht worden, want het koppel met drie kinderen droomt van een prachtige eetkamer en mooie tuin. Op de finaledag gaan de immo-specialisten voor Marc en Sofie op zoek naar een karaktervolle hoeve waar plaats is om paarden te houden. Hopelijk raadplegen de vastgoedverkopers de Dikke Van Dale om de betekenis van het woord koefelkot te achterhalen...

Huizenjagers - telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

 

 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde