Hotel Römantiek, vanaf 9 februari elke donderdagavond op VIER.

Hotel Römantiek, vanaf 9 februari elke donderdagavond op VIER.

Omdat het nooit te laat is voor de liefde van je leven.

Het is nooit te laat voor de liefde van je leven. Daarom neemt VIER een groep vrijgezellen op leeftijd mee naar Hotel Römantiek voor een onvergetelijke week. En als het prachtige jugenstil decor van Hotel Kurhaus in Zwitserland en de zuurstofrijke berglucht nog niet genoeg zijn om de harten sneller te doen kloppen, dan zijn er ook nog Otto-Jan Ham, Sven de Leijer en Frances Lefebure, die alles uit de kast halen om zelfs de meest vergeten vlinders te doen ontwaken.

In deze eerste aflevering komen de vrijgezellen aan in Bergün, Zwitserland. De mannen en vrouwen maken op - voor een rustig bergdorpje toch - luidruchtige wijze kennis met elkaar en dat zullen de inwoners van Bergün geweten hebben. Bij het inchecken in het hotel brengt een heimelijk gepland ‘misverstand’ met de sleutels alvast twee vrijgezellen dichter bij elkaar. Frances organiseert een kennismakingsspel op grote hoogte. En Sven en Otto-Jan bedenken een slim plan om Jacky (78), de oudste dame van het gezelschap, te laten schitteren.
Hotel Römantiek, vanaf 9 februari elke donderdag om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde