Het verhaal van de kleine garnaal en de grote vis

Het verhaal van de kleine garnaal en de grote vis

Morgen in De Rechtbank

In Hasselt wordt een jongen vervolgd voor bezit en handel van drugs en hij zou bij zijn aanhouding een agent hebben verwond. Hij probeert de correctionele rechter ervan te overtuigen dat hij slechts een kleine speler in het grote drugscircuit is. In de correctionele rechtbank van Mechelen wordt een man beschuldigd van verboden wapendracht, huisvredebreuk en opzettelijke slagen en verwondingen. De beklaagde heeft al een hele resem feiten op zijn strafblad staan, maar hoopt zich toch nog zo goed mogelijk te kunnen verdedigen. Het Hof van Beroep in Antwerpen moet een arrest vellen over een man die terecht staat voor opzettelijke slagen en verwondingen. Volgens zijn advocaat is de man dronken in een gevecht terechtgekomen, maar heeft hij zijn tegenstander niet verwond. De beklaagde houdt voet bij stuk en blijft zijn onschuld uitschreeuwen.  

Morgenavond in een nieuwe aflevering van De Rechtbank om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde