"Het is allemaal tax, tax, tax!"

"Het is allemaal tax, tax, tax!"

Peter Van den Berge over zijn succes (en de gevolgen) in The Sky is the Limit

Maandag 13 maart 2017 — Peter en Faith ontvluchten het drukke leven en hebben een korte vakantie in hun buitenverblijf gepland samen met de kinderen. Onderweg houdt het gezin even halt bij hun tweede kasteel dat Peter voor een prikje op de kop wist te tikken. In Anseremme genieten ze samen van wat quality time en staat Peter stil bij het geheim achter zijn succes, maar ook bij de gevolgen die hiermee gepaard gaan.

Voor Salar aan zijn dag begint, checkt hij dagelijks de beurs. Hij heeft een belangrijk order geplaatst en houdt de koers voortdurend in de gaten. Maar de beurstransactie verloopt iets minder positief dan gehoopt… Salar en Sasan hebben hun zinnen gezet op de overname van een groot hotel in Damme dat ze willen transformeren in het grootste all inclusive hotel van België. Na de goedkeuring op de familieraad belissen ze om een bod te doen van 3,1 miljoen euro.

Dave ziet de toekomst rooskleurig in en wil opnieuw uitblinken in zijn vertrouwde business: de matrassenhandel. De opening van zijn nieuwe winkel komt wel heel dichtbij en Dave heeft nog welgeteld één dag de tijd om het kale pand om te toveren tot matrassenparadijs 'Deefje'. Voor de deur staat een Rolls Royce, Daves testwagen die heel wat beziens krijgt bij de plaatselijke jeugd.

The Sky is the Limit - morgen om 20u35 op VIER.

Dit zie je dinsdag in The Sky is the Limit

Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES