Het bloot vel van Michel

Het bloot vel van Michel

The Sky is the Limit, dinsdag 9 februari om 20u35

Maandag 8 februari 2016 — Michel Van den Brande is apetrots op de gigantische tribune die hij bouwt voor de Daviscup tennis in Middelkerke. Hij heeft bovendien een bijzonder ritueel om de dag op kantoor te beginnen. Het liefst werkt Michel namelijk in ontbloot bovenlijf. Willy Naessens organiseert het Belgisch Kampioenschap paarden mennen, en zorgt ervoor dat alles pico bello verloopt. Tom en Danielle ontmoeten de happy few op de exclusieve kunstbeurs Art Monaco en Philip Cracco coördineert de fotoshoot van zijn nieuwe horlogemerk.

Philip Cracco, de Vlaamse Wolf Of Wall Street, begon zijn carrière als arbeider en schilderde bussen. Later richtte hij Accent Interim op, dat hij in 2011 voor een mooie som verkocht. Recent nam hij horlogemerk Rodania over, dat hij opnieuw hip wil maken. Philip Cracco is gefascineerd door wagens, meer bepaald blitse racewagens waar hij zelf mee rijdt. Zij vriendin Aisha doet het beheer van het vastgoed dat Cracco bezit. Naast verre en exotische trips, plant Philip als eerste Belg een reis naar de ruimte waarvoor hij nu de nodige trainingen volgt.

Willy Naessens is de eigenaar van de Naessens groep. Hij is de koning van de industrie- en zwembadbouw. Zijn 22 bedrijven hebben een totale omzet van 325 miljoen euro per jaar. Willy is een selfmade man pur sang die een indrukwekkend imperium uitbouwde. Enkele jaren geleden kreeg hij kanker maar hij vocht er zich doorheen.

Michel Van den Brande is de oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo. Hij bouwde zijn weg naar de top helemaal eigenhandig, ook al ging hij tot zijn veertiende naar school en groeide hij op in een erg bescheiden gezin. Michel vindt het ondanks zijn positie belangrijk dat hij bij het ochtendkrieken al aanwezig is op het bedrijf en hij eet ’s middags samen met 'de mannen' in de kantine.

Danielle en haar jongere vriend Tom genieten graag van het leven en doen dat door bijvoorbeeld met de jeep door hun reusachtige tuin te rijden of de hele dag Veuve Clicquot te drinken uit wijnglazen. Danielle was jarenlang de muze en liefde van kunstenaar Zivo en heeft ook nu nog een innige band met hem. Tom is een mister, meer bepaald mister Fitness, maar is patissier van opleiding.