Het achttiende seizoen van Komen Eten gaat van start met een portie Irakese trots en - wie weet - de nieuwe Jeroen Meus

Het achttiende seizoen van Komen Eten gaat van start met een portie Irakese trots en - wie weet - de nieuwe Jeroen Meus

Vanaf maandag 16/10 op VIER.

De Komen Eten-kijkers hoeven niet lang meer op hun honger te blijven zitten. Vanaf 16 oktober pakt het populaire VIER-programma uit met zijn achttiende seizoen, in een opgefriste versie en met enkele smakelijke themaweken. De Komen Eters zorgen zoals altijd voor de sfeer en de gezelligheid, Ivan Pecnik met zijn schalkse commentaar voor het zout op de patatjes.

Ontdek hieronder welke hobbykoks de aftrap geven voor het nieuwe seizoen.
Nieuwe afleveringen van Komen Eten - Vanaf maandag 16 oktober om 19u50 op VIER.

 

Maandag 16 oktober
Tjuman uit Leopoldsburg

De 25-jarige Tjuman vluchtte 18 jaar geleden samen met z’n familie uit Irak naar België. Tjuman is ontzettend fier op wat hij in die tussentijd heeft bereikt: een fijne job waarin hij wist door te groeien van afwasser tot chef-kok en een eigen gezin met een prachtig zoontje. Tjuman wil zijn gasten laten zien hoe een echte moslim in elkaar zit, want “echte moslims hebben een goed hart”. Koken is Tjumans grootste passie en hij is dan ook de gastvrijheid zelve - duidelijk merkbaar aan de extreem royale porties die hij voorziet. Eieren eet Tjuman liever niet. Toen hij zich ooit afvroeg hoe een ei uit een kip kwam, besloot hij dit op te zoeken op YouTube... ​Weliswaar tot zijn grote spijt.


Dinsdag 17 oktober
Catherine uit Oudergem

De 54-jarige Catherine is event manager en werkte vroeger als styliste voor de VRT. Ze heeft een passie voor kleuranalyse en bepaalt welke kleuren het best bij een persoon passen. Een beetje Jani avant la lettre, zeg maar. Cath is een avontuurlijke hobbykok en maakt nooit gebruik van een kookboek. Ze maakt datgene wat ze zelf lekker vindt en improviseert er volledig op los. Eten is voor Cath een van de grotere plezieren in het leven, dus spreekt het voor zich dat ze niet in lightproducten gelooft. Ook muziek is een belangrijke passie in haar leven, en daarom wordt de avond muzikaal afgesloten in haar heerlijke zen-tuin.


Woensdag 18 oktober
​Sean uit Aartselaar

De 24-jarige Sean woont nog thuis en studeert Lichamelijke Opvoeding. De jonge sportkerel werkt voortdurend aan zijn conditie en is bovendien een gepassioneerd waterpolospeler. Net zoals bij het waterpolo, zal hij ook in Komen Eten alles op alles zetten om deze wedstrijd te winnen. Ondanks zijn jonge leeftijd, komt hij verrassend uit de hoek. Jeroen Meus: watch out! Sean is een echt competitiebeest en gaat de rechtstreekse uitdaging aan met Tjuman door identiek hetzelfde hoofdgerecht te serveren: lamskroon in portosaus. De jongste telg van de bende wil bewijzen dat ook hij over voldoende kookkennis beschikt om het Komen-Eten mes in de wacht te slepen.


​Donderdag 19 oktober
​Erik uit Turnhout

De 57-jarige Erik is naast private banker een goedgeluimde en sportieve man die graag een balletje slaat op het tennisveld. Plezier staat steeds centraal in Eriks leven: op het werk, thuis, of tijdens het sporten. Erik heeft er al een bewogen tijd op zitten en beseft als geen ander hoe kostbaar het leven is. Zijn motto: onze tijd op aarde is kort, dus geniet ervan. Voor Erik past ook Komen Eten in dit kader: hij gaat zijn gasten zo goed mogelijk soigneren en hoopt er een bijzonder fijne week van te maken. Aangezien zijn ouders een viswinkel hadden - opgestart door zijn grootvader in de jaren 30 - serveert Erik een vismenu.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde