Heftige kampvuurbeelden in Hotel Römantiek.

Heftige kampvuurbeelden in Hotel Römantiek.

Maar ook het afscheid van onze vrijgezellen op leeftijd in de laatste aflevering, morgen om 20u35 op VIER.

Woensdag 28 maart 2018 — De laatste dag breekt aan in Hotel Römantiek. Portugal neemt samen met ons afscheid van een bijzondere groep vrijgezellen op leeftijd. De voorbije weken beleefden ze er de tijd van hun leven. Maar aan alle schone liedjes komt een eind. Dat weet iedereen die een dagje ouder wordt. Doch, dat is buiten Marcel gerekend, die op slag een romantische serenade componeert.

Otto-Jan ontdekt ondertussen dat Willy en Julia aan hun zwanenzang begonnen zijn en besluit , in een laatste poging tot het gladstrijken van plooien en rimpels, Willy mee te nemen voor een bij wet verboden activiteit.
En, zoals dat gaat op een te leuke vakantie, is er pas op de allerlaatste dag tijd voor de postkaartjes naar huis.

Maar als de sirene gaat, komt het einde wel heel dichtbij. Morgen verlaten deze fijne dames en heren Hotel Römantiek.  Naast een geweldig dansfeest en een romantisch diner besluiten Frances, Otto-Jan en Sven ook een eerbetoon te brengen aan het programma waar ze alles van leerden en zetten ze de avond in met…kampvuurbeelden.

Oprechte dank aan Julien, lieve Mariette, Josefina, Flamidianus, Albert, Antonietta, Marcel, Mieke, Marc, Jan, Hilda, Freddy, Ghislaine, Harriet, Francine, Guy, Mika, René, Julia, Guido, Rosa, Ewa, Freddy, Willy, Raf, Jean-Marie, Gaby en Maria. Het gaat jullie goed.

Hotel Römantiek, morgen om 20u35 op VIER. 

Voor wie krijgt de liefdesdans een vervolg?

Marcel
Flamidianus
Harriet
Mika
Ewa
Josefina
Antonietta
Rosa
Hilda
Julia
René
Julien
Albert
Marc
Mieke
Mariette
Gaby
Willy
Ghislaine
Jean-Marie
Raf
Guy
Guido
Jan
Freddy (L)
Freddy
Francine
Maria
Lies Maesschalck SBS Belgium NV