Hé Ho, je krijgt het niet cadeau! Hoeveel ben je waard? met Herman De Croo

Hé Ho, je krijgt het niet cadeau! Hoeveel ben je waard? met Herman De Croo

morgen om 21.00 op VIER

Herman De Croo is vastberaden te blijven werken tot hij erbij neervalt. Sinds 1964 is hij politiek actief en hij is er intussen zevenzeventig.  Zijn job als Vlaams volksvertegenwoordiger combineert hij dus met het beroep van advocaat en meer dan twintig, vaak onbezoldigde, functies. Een workaholic dus. Al bijna 50 jaar lang leeft hij een ‘achtdagenwerkweek’, hij neemt nooit vakantie noch een vrij weekend. “Ik heb zelfs geen zetel waarin ik ’s avonds neerplof.” Maar niet alleen zijn drukke bezigheden liggen in de weegschaal van Hoeveel ben je waard? Zijn boomgaard, zijn woning, zijn wagen, zijn inboedel, alles wordt naar waarde geschat. 

Opmerkelijk Jani-aha-moment van De Croo: “Ik geef niet zoveel geld uit aan kleding. Ik koop jaarlijks twee nieuwe kostuums. Maar ik houd wel van zijden onderhemdjes. En lange kousen! Ik heb een hekel aan dat stukje behaard wit vlees."

Evy Gruyaert bezoekt ook Lynneke van den Heuvel uit Balen. Lynneke is 24 lentes jong en model. Ze woont nog thuis en heeft dus weinig kosten. Het aantal opdrachten is steeds onvoorspelbaar want er zijn evengoed periodes waarin er geen geld binnenkomt.  Lynneke laat het geld echter wel graag rollen. Ze geeft gemakkelijk 500 euro per maand uit aan kleding en heeft zo een 200 paar schoenen in huis…

In Hoeveel Ben Je Waard? maken bekende en onbekende kandidaten een eigen inschatting van hun inkomsten, eigendom en uitgaven, maar worden ze ook door een gespecialiseerd team doorgelicht. De waarheid achter de volledige boekhouding blijkt vaak boeiend en soms zelfs schokkend.

Woensdag 25 november om 21.00 op VIER.
 

 

 

 

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde